erotik shop
Bugun...
Başlık Bulamadım...


Fatih Sevgili Fikir Zemini
www.facebook.com/fatih56sevgili
 
 
facebook-paylas
Tarih: 17-05-2016 13:25

Bildiğim kelimeler bu vahşeti izaha ve hislerime tercüman olmaya yetmedi; bu sebeple yazıya bir başlık/isim koyamadım...

-Diyarbekir merkez.

PKK, bomba yüklü araç ile polis otobüsüne saldırı düzenledi. Saldırıda araçta bulunan gözaltına alınmış ve sağlık kontrolüne götüren DBP Bismil ilçe yöneticilerinden 3 kişi öldü, birçok polis ve sivil yaralandı.

PKK’yı en iyi ifade ettiğini iddia ettiğim; ‘Bi gurre di kujin, bi şivanre dixwun, bi xweyire ji şin dikin’ (Kurtla beraber öldürüyorlar, çobanla beraber yiyorlar, sahibiyle beraber de yas tutuyorlar) Kürtçe deyiminin ispatına bir kez daha şahit olduk.

PKK, 3 DBP yöneticisini bomba ile vahşice katletti, cenazelerini de kendisi gömdü, yasını da sahiplerine/ailelerine bırakmadı o tuttu…

-Diyarbekir/Sur/Tanışık köyü.

Pkk militanları 15 ton bomba yüklü bir araçla köye geliyor. Gece orada konaklayacak sabah olunca da şehir merkezine gelip hedef gözetmeksizin büyük bir katliam yapacaklar.

Köylüler yabancı aracı farkediyor ve araçta bulunanlara sorular (kimsin, yükün nedir.?) soruyor bunun üzerine tartışma çıkıyor. Köylülerin tepkisi üzerine araç köyden çıkıp Dürümlü mezrasına doğru gidiyor ama mezraya varmadan iki köy arasında park ediyor...

Köylüler araçlara binerek bomba yüklü kamyonun yanına gidiyor ve aracı terk edilmiş olarak buluyor. Aracı oraya park eden Pkk'liler araçtan yeterince uzaklaştıktan sonra aracı infilak ettiriyor...

Patlama yerinde 5 mt derinliğinde 30 mt çapında dev bir çukur açılıyor ve araç etrafında bulunan 17 sivil ismi konulamayacak bir fecaatte can veriyor.

Benim bildiğim kelimeler bu vahşeti ifade etmeye, isim koymaya kafi gelmedi çünkü katledilen 17 kişiden 13'ünün bedenleri bulunamıyor.

Günlerdir insanlar ellerinde torbalarla bedenlerinin parçalarını çevre köylere kadar dağılmış babasının, oğlunun, kardeşinin ceset parçalarını bulmaya çalışıyor.!

Bunun adı ‘2.Roboski’ de olamaz. Çünkü Roboski’de burada olduğu gibi sivillere bir kasıt olmamakla beraber yanmış dahi olsa ölenlerin üzerinde ağıt yakılacak ve gömülecek bir cesedi vardı.

Peki ya bu cani bomba gece vakti kırsalsa değil de gündüz vakti şehir merkezinde patlatılsaydı kaç masum insan parçalanarak can verecekti.?

-Siirt

Güvenlik görevlileri önce 200 kg bomba yüklü bir araç daha sonra da bir arazide Düdüklü TENCERE ile imal edilmiş 83 El Yapımı Bomba (EYP) bularak PKK’nin Kürtlere yapacağı büyük bir katliamı engellemiş oldu.

Bu coğrafyada yaşayan insanların en zor yaşam şartlarında hamd ve şükrünü ifade etmek için kullandığı bir cümledir; "Hamdolsun TENCERE kaynıyor"

Huzur, refah ve aş insanların yaşam için vazgeçilmezidir. Pkk, 40 yıldır sürdürdüğü anlamsız, hedefsiz ve kazanımsız savaş zaten Kürtlere huzur bırakmamış; bölgede refah seviyesinin de yüklemesine müsaade etmemişti.

Kürtlere, tencerelerinde az veya çok pişen bir aş kalmıştı; PKK, artık onların tenceresine de aş yerine ölüm koyuyor.

Haklarını savunduğunu iddia ettiği Kürtlere bugüne kadar 3 tencere aş hazırlamayan Pkk, çukur savaşları yüzünden yurtlarından olup göç eden, ocakları sönen Kürtlere 83 tencerede ölüm pişiriyor.!

Şeytanı bile hayrete düşürecek bu tuzağın bu vahşetin sizde bir ismi, bir izahı var mı.?

Kim olursa olsun insanlara zulmeden Zalimler için yaşasın Cehennem ve insanları ‘sana iyilik ve esenlik getireceğiz, adaleti sağlayacağız’ kisvesiyle kandırarak zulmeden zalimler için ebedi olsun Cehennem.

Zalim olmayanlara selam ve dua ile…

LİNKhttp://dirilispostasi.com/a-3290-baslik-bulamadim.html



Bu yazı 1936 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI